hatartalanul banner

Címlap

Főmenü

Köszöntjük weblapunkon

Tájékoztatás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth István   
2020. március 11. szerda, 14:24

 
Tájékoztató a koronavírusról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth István   
2020. március 03. kedd, 09:38

Tisztelt Szülők!


Amennyiben egyéni utazás céljából iskolánk tanulója Észak-Olaszországban, a hatósági intézkedéssel lezárt településen tartózkodott és már visszaérkezett, úgy kérjük, tájékoztassák a gyermek osztályfőnökét erről.

A koronavírus terjedésének megakadályozása, valamint a gyermek megfelelő ellátása érdekében, kérjük a tisztelt Szülőket, hogy a fent említett terület elhagyásától számított tizennégy napig a gyermekek egészségi állapotát fokozott figyelemmel kísérje. Amennyiben a gyermeke ez idő alatt belázasodna, hívják fel a háziorvost és a kapott instrukciókat tartsák be.

A lezárt települések listájáról a Zöld számon +36-80/277-455 vagy a +36-80/277-456, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján lehet tájékozódni: www.nnk.gov.hu

Amennyiben felmerül a betegség előfordulása, kérjük, azonnal jelezzék ezt háziorvosuk felé, aki dönt a további teendőkről.


Boglári Általános Iskola és AMI Intézményvezetője

 

 
Dunántúli Kazinczy-verseny tájékoztató (Balatonboglár) 2020 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth István   
2020. február 11. kedd, 14:39

 

 

Tisztelt Felkészítő Tanár,

Kedves Versenyző!


Gratulálunk, hogy bejutottak a Kazinczy-verseny dunántúli döntőjébe.

A Kazinczy-díj Alapítványi Bizottság 2019-2020. tanévre meghirdeti a Kazinczyról elnevezett “Szép Magyar beszéd” versenyt az általános iskolák 5-8. évfolyamos, valamint az e korosztálynak megfelelő középiskolai évfolyamok azon tanulói részére, akik még nem nyertek el Kazinczy-jelvényt (sem bronz, sem arany fokozatút).

A Dunántúli Kazinczy-versenyre Balatonbogláron, a Boglári Általános Iskola szervezésében kerül sor 2020. április 02-03-04-én.

Ezen a versenyen azok a 7-8. évfolyamos tanulók vehetnek részt, akik a területi vagy kerületi versenyen I. helyezést értek el.

A versenyzők itt vehetik át a városi, városkörnyéki (kerületi) döntőkön kiérdemelt Kazinczy-jelvényüket, és a versenyen 16 aranyjelvényt ítél oda a legjobbaknak a bírálóbizottság.

Azt a tanulót, aki már korábban részt vett a Dunántúli Kazinczy-versenyen, a versenykiírás értelmében még egyszer nem nevezhetik.

Néhány fontos tudnivalót szeretnék közölni:

1.) Kérjük, a versenyzők a szabadon választott szövegből 6 példányt A/4-es lapon, 14-es betűnagysággal írva hozzanak magukkal, és sorsoláskor a szervezőknek adják le, akik előkészítik a zsűrinek. Ezeken a lapokon jelzés nem lehet!

2.) Érkezés és a szállás elfoglalása 16:00 órától lehetséges. A következő lehetőségeket tudjuk felajánlani:

      Egyéni szállás ajánlatok, melyeket önállóan kell intézni:

   Lubicsné Tar Éva: 8630 Balatonboglár, Árpád utca 36.
+36-30-332-0292, Facebook: Lubi Lodge - Éva apartman
Árak: Felnőtt: 4500 Ft + IFA (kb. 450 Ft), Gyerek: 2000 Ft

   Boglár Hostel: 8630 Balatonboglár, Szabadság utca 8.
+36-20-935-3213, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Árak: 2 ágyas szoba 11000 Ft/éj, 3 ágyas szoba 16500 Ft/éj, 4 ágyas szoba 22000 Ft/éj (18 év felett plusz IFA kb. 450 Ft/éj)

 Ezen kívül, a Boglári Kollégiumban tudunk szállást biztosítani a versenyző tanuló és egy kísérő személy számára. Itt a szállást ingyenesen tudjuk biztosítani.
Cím: 8630 Balatonboglár, Szabadság u. 43.
A kollégiumi szállás igényt feltétlenül jelezzék a lentebb található elérhetőségeken!
Amennyiben szállásként a Boglári Kollégiumot választják, akkor kollégáink a balatonboglári vasútállomáson várják az érkezőket és tájékoztatást adnak.

3.) A versennyel kapcsolatban információkat az iskola honlapján találhatnak: www.bbsuli.hu, elérhetőségünk: telefonon: +36-85-350-711, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

4.)  Kérjük, a honlapon található adatlapot töltsék ki nyomtatott nagybetűkkel, a sorsolásra hozzák magukkal, s a húzott sorszám rávezetése után adják le zárt borítékban!

5.)  A tanulók és egy kísérőjük (tanár vagy szülő) részvétele ingyenes! Az étkezést az egyéni szálláshelyen tartózkodók is ingyenesen kapják a városi konyha éttermében.
Az ezen felül érdeklődők az étkezés, a szállás és az indegenforgalmi adó, megfizetésével (melyet a helyszínen kell fizetni) részt vehetnek a verseny programjában. Kérjük, előre jelezzenek!

 

 

Jó felkészülést, eredményes szereplést kívánunk!

 

 

 

 

Balatonboglár, 2020.02.11.

Türjei Attila sk.

igazgató

 

 

 

Dunántúli Kazinczy-verseny tájékoztató (Balatonboglár) 2020 letöltése


Adatlap letöltése

Módosítás dátuma: 2020. február 11. kedd, 14:43
 
Diákolimpia - Torna - 2019 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth István   
2019. december 17. kedd, 16:34

 

 

Diákolimpia TORNA 2019-2020.

 

Az idei tanévben jó egy hónappal korábban, 2019 dec. 5-én rendezték meg a Torna megyei döntőjét Kőröshegyen. Pedig de jó lett volna még az az egy hónap gyakorlás!

A tornateremben ebben a tanévben csak heti 1 alkalommal tudtunk edzeni, ismét 3 korcsoportban.

A tavalyi versenyzők azonban újra sok-sok otthoni munkával toldották meg a felkészülést.

Már némi tapasztalattal érkeztünk a verseny színhelyére, és rögtön kiderült, a lányok sokat fejlődtek. Az előírt gyakorlatokat három szeren, gerendán, talajon, és szekrényugrásban mutatták be.

 

Hiányzik a versenyrutin, hiszen a körzetünkben nem indult senki ezen a versenyen. Ennek ellenére szép eredményeket értünk el.

 

Egy egyéni Lengyeltóti Aliz (alsótagozat) és egy felsőtagozatos csapatunk indult a versenyen.  A nagylányok ici-pici pontlemaradással a harmadik helyet szerezték meg. Alizzal együtt mindenki továbbjutott az országos elődöntőre, mely 2020 márc. 1-én lesz Siófokon.

A csapat tagjai: Finta Fanni, Téglás Eszter, Tilesch Júlia, Prédl Jázmin, Pór Zsófi

 

A verseny délelőtt volt, ezért csak néhány szülő tudott elkísérni bennünket. A további versenyrutinért január 28-án rendezünk egy házi bajnokságot, ahol az óvodásaink is megmutatják, mit tanultak.

Erre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Helye: Az iskola tornaterme, 17 órától.

 

Verebes Zsuzsanna

testnevelő tanár

 

 

Módosítás dátuma: 2019. december 17. kedd, 16:38
 
Európai Diáksport Napja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth István   
2019. december 13. péntek, 13:21

 

 
Labdarúgás eredmények PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth István   
2019. december 10. kedd, 10:43

 

 

 

 

Labdarúgó siker az Általános Iskolák versenyén

 

Iskolánk november 28-án részt vett a 7.-8. osztályosok számára rendezett körzeti döntőn Balatonszemesen teremlabdarúgásban. Összesen 5 csapat indult el a versenyen.

A Boglári Általános Iskola csapata Balatonszemes, Somogyvár, Öreglak, és végül Balatonlelle csapataival mérkőzött meg. Mindegyik csapat ellen meggyőző játékkal magabiztos győzelmeket arattunk.

Ennek eredményeként jutottunk be a megyei döntőbe a Dél-Balaton körzet győzteseként. A Tornán 4 mérkőzésen 4győzelmet értünk el 18 gólt lőve és csupán 2 gólt kapva.

A csapat tagjai: Szegedi Barnabás, Dankó Nimród, Gáspár Bendegúz, Kalász Kristóf

                          Koszics Gábor edző, Szabó Botond, Tóth Olivér, Galambos Márkó

A megyei döntőt december 4-én rendezték Csurgón, Somogy megye 9 körzeti versenyét megnyerő csapatával. A megyei döntő győztese indulhat az országos döntőn, így nagy tétje volt az eseménynek. Iskolánk Siófok és a házigazda Csurgó csapatával került egy csoportba.

Az első mérkőzésünkön, jól játszva magabiztos győzelmet arattunk Siófok csapata ellen 8-1 arányban.

Jó volt látni a gyerekek könnyed, eredményes játékát ezen a mérkőzésen.

Csurgó csapata ellen a csoport legjobb mérkőzését játszotta a két jó erőkből álló csapat.

Gyors játék, hatalmas iram jellemezte a mérkőzést.

A házigazda Csurgó szerzett vezetést, de végül a hazai közönség támogatása ellenére megfordítottuk a találkozót és győztünk 2-1 arányban.

Csapatunk csoportjának győzteseként készülhetett a Kaposvár elleni elődöntőre.

Sajnos ezen a mérkőzésen már nem tudtunk eredményesen játszani, a jól játszó később torna győztes Kaposvár ellen így vereséget szenvedtünk.

A bronzmérkőzésre teljesen elfáradva, és rendkívül csalódottan, az elvesztett elődöntő után kellett pályára lépni, ami nem sikerült eredményesen.

Iskolai csapatunk végül a megyei 4. helyezést érte el a Somogy megyében induló 54 iskola közül, ami nagyszerű eredmény! A csapat tagjai közül több játékosnak esélye van arra, hogy jövőre ennél is szebb eredményt érjen majd el. Végül szeretném megköszönni a Gáspár és a Tóth család segítségét, mivel segítettek bennünket eljutni a versenyek helyszíneire.

A csapat tagjai: Szegedi Barnabás, kalász Kristóf, Koszics Gábor edző, Tóth Olivér, Gáspár Bendegúz, Dankó Nimród, Kalász Milán, Szabó Botond, Galambos Márkó

Koszics Gábor

edző

 

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 2 / 19